Femke Jacobs

Over Femke

Aangenaam, mijn naam is Femke Jacobs, 41 jaar, Business Coach en Massagetherapeut.

Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als Office/Marketing Manager heb ik een paar jaar geleden het roer omgegooid. Na vele strubbelingen ook in mijn persoonlijke leven nam ik het besluit om mijn hart/intuïtie te volgen en ben ik gestart met een coachopleiding en cursussen op het gebied van massages. (Voetreflexmassage en Acces Bars (hoofddrukpuntenmassage).

Vrijheid

Dit gaf enorm vele goede inzichten voor mezelf waar ik mee verder kwam. Het voelde voor mij als een enorme vrijheid en wat zou het mooi zijn om hier meer mensen mee te gaan helpen!

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Succesvol

Ik heb de missie om zoveel mogelijk mensen/ondernemers te helpen om zichzelf weer terug te “vinden” en jou uiteindelijk te helpen om (nog) meer succesvol te worden met jouw bedrijf en/of baan.

Want uiteindelijk is persoonlijke groei ook zakelijke groei.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Femke

“Become a Seeker and find your own truth”

Een Sjamaan (uit de film Down to Earth)